Terug naar Ontvangst>Heren>Kostuumbroeken>Herenkostuumbroek Travel Suit - blauw/wit
Social Zone
Share to Facebook

  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46
  • 48 - Uitgeput

119€00
139€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 31/05/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Broek. Nauwsluitend model. Slijtvast, waterafstotend, kreukvrij: we hebben de perfecte stof gevonden voor het vervaardigen van een elegante broek... zelfs voor op reis! Italiaanse stof in Super 100's wol van het Italiaanse modehuis Marlane. Mooi in combinatie met het bijpassende jasje.
 
Details
Sluit met rits onder een verlengd patje, knoop en haakje. Zijzakken. Afgebiesde achterzakken met knoopsluiting. Tailleband met lussen. Binnenpijplengte ca. 91 cm, ongezoomde pijpen.


Materiaal
Kreukvrije stof van 100% Super 100's wol, waterafstotend behandeld. Cyrillus heeft dit materiaal gekozen met het oog op een kwaliteitskostuum dat uitzonderlijk goed valt in alle omstandigheden, zelfs na een lange reis met de auto, de trein of het vliegtuig.
De waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat het water niet in de stof kan doordringen maar er gewoon afglijdt.
Ton sur ton voering van 100% polyester tot aan de knieën.
Vervaardigd in Portugal met Italiaanse Marlane® stof.
Het prestigieuze Italiaanse huis Marlane® is een filiaal van de Marzotto-groep.
Van in het prille begin al streeft deze groep naar een uitstekende kwaliteit op alle vlak, dit door een constante zoektocht naar en selectie van enkel de meest geprezen materialen, maar ook door het in stand houden van een onschatbare textieltraditie.

Onderhoudsraadgeving

De Cyrillus-man wil tegelijkertijd elegant en relaxt zijn: ontdek de collecties herenmode en stel looks samen voor elk van uw levensmomenten.