Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Herenblazer Travel Suit - blauw

NEXT

Jasje. Nauwsluitend model. Slijtvast, waterafstotend en kreukvrij, kortom, perfect voor een elegant jasje... zelfs wanneer u onderweg bent! Italiaanse stof gebreid in Super 100's wol van het Italiaanse huis Marlane. Mooi op de bijpassende broek. ... Zie de omschrijving

Onderhoudsraadgeving


  • 46 - Uitgeput
  • 48
  • 50
  • 52
  • 54
  • 56

269€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 28/05/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Jasje. Nauwsluitend model. Slijtvast, waterafstotend en kreukvrij, kortom, perfect voor een elegant jasje... zelfs wanneer u onderweg bent! Italiaanse stof gebreid in Super 100's wol van het Italiaanse huis Marlane. Mooi op de bijpassende broek.
 
Details
2 knopen. 2 klepzakken vooraan. Borstzak. 4 afgebiesde binnenzakken. 4 knopen onder aan de mouwen. 2 splitten achter. Hoogwaardige binnenafwerking. Lengte van de mouwen 67,5 cm, van het jasje ca. 75 cm.


Materiaal
Kreukvrije stof in 100% Super 100's wol met waterafstotende behandeling. Cyrillus koos dit materiaal met het oog op een kwaliteitskostuum dat perfect valt in alle omstandigheden, zelfs na een lange reis in de wagen, met de trein of met het vliegtuig.
De waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat vocht niet in de stof kan doordringen maar er gewoon afglijdt.
Voering lijfje en mouwen van 55% polyester, 45% viscose.
Vervaardigd in Portugal met Italiaanse® stof.
Het prestigieuze Italiaanse huis Marlane® is een filiaal van de Marzotto-groep.
Van in het prille begin al streeft deze groep naar een uitstekende kwaliteit op alle vlak, dit door een constante zoektocht naar en selectie van enkel de meest geprezen materialen, maar ook door het in stand houden van een onschatbare textieltraditie. 

Onderhoudsraadgeving

Het jasje is een onmisbaar stuk uit de mannelijke garderobe: het doet zich gelden op het werk en/of bij gelegenheden waar je netjes gekleed heengaat. Voor u het colbertje bij het pak, de blazer, het tricot jasje, trendy jas…