Terug naar Ontvangst>Dames>Jasjes>Damesblazer in Prince de Galles - prince de galles beige
Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Damesblazer in Prince de Galles - prince de galles beige

NEXT

Deze blazer is vervaardigd volgens de normen van de grootste modehuizen en in een schitterende Italiaanse stof. De honingkleur geeft de Prince de Galles stof een heerlijk zomerse en trendy toets. Mooi in combinatie met de bijpassende broek met sigarettenpijpen.  ... Zie de omschrijving

Onderhoudsraadgeving


  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

189€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 27/02/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Deze blazer is vervaardigd volgens de normen van de grootste modehuizen en in een schitterende Italiaanse stof. De honingkleur geeft de Prince de Galles stof een heerlijk zomerse en trendy toets. Mooi in combinatie met de bijpassende broek met sigarettenpijpen. 
 
Details
Reverskraag, 2 knopen. 2 afgebiesde klepzakken voor. Deelnaad en split achter. 3 knopen aan de polsen. Ca. 69 cm lang. Gevoerd.
 
Materiaal
Italiaanse Nalya*-stof van 57% linnen, 40% katoen, 3% elasthaan.
Voering van het lijfje in voile van 100% viscose. Voering van de mouwen van 100% polyester.
Europese confectie.
*Deze gespecialiseerde stoffenproducent staat bekend omwille van de natuurlijke materialen, de nobele vezels en de innovatieve effen en ingeweven jacquardstoffen.

Onderhoudsraadgeving

Het damesjasje van Cyrillus? Een essentieel kledingstuk dat elke dag wordt gedragen naar het werk of voor gelegenheden waar je netjes gekleed heengaat. Voor u het colbertje of het korte jasje voor naar het werk, het gewatteerde jack voor in het weekend, het smokingjasje voor een avondje uit…