Terug naar Ontvangst>Dames>Hemden, bloezen>Hemden>Damesbloes met borduursel en Pablo Piatti-print - blauw
Social Zone
Share to Facebook

  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

Matengids

29,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 2/09/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur, zoals hier bij deze top met prachtige geborduurde motieven.

Details
A-lijn, zonder mouwen. Ronde hals. Druppelvormige opening met een knoopsluiting door lusje op de rug. Strook onder de V-vormige deelnaad voor/achter en aan de armsgaten. Rechte onderrand. Ca. 65 cm lang.
 
Materiaal
Voile van 100% katoen met kreukeleffect.
Indische confectie.
Indië is al altijd gespecialiseerd in artisanaal borduursel. We hebben Indië dan ook bewust gekozen omwille van de know-how, expertise en cultuur op het vlak van couture.
U zal beslist dol zijn op de kwaliteit van deze top die is gemaakt van een mooi bewerkt katoen en op de erg verzorgde geborduurde details en afwerkingen.

Onderhoudsraadgeving

Een easy stijl, met de hemden en bloezen van Cyrillus, vrouwelijk en verfijnd. Met deze kleren kunt u chique en trendy silhouetten creëren: voor u is het zijden overhemd of de bloes van jeansstof, bloes met Claudine col of lavallière, geborduurde top of top met kantwerk…