Terug naar Ontvangst>Dames>Hemden, bloezen>Hemden>Dameshemd met Pablo Piatti-print - wit/blauw
Social Zone
Share to Facebook

  • 32 - Uitgeput
  • 34 - Uitgeput
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

Matengids

39,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 30/08/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur bij dit hemd uit de Iconic-collectie dat de perfectie belichaamt tot in de kleinste details.

Details
Recht model. Spits kraagje. Knooppatje. Opgestikte borstzak. Lange mouwen met knoopjes aan de polsen. Schouderdeelnaden. Platte plooi onder de rugdeelnaad. Licht afgerond onderaan. Ca. 69 cm lang.
 
Materiaal
60% cupro, 40% viscose.
Cupro is erg zacht en aangenaam om te dragen. De hoogwaardige vezel lijkt op viscose, maar dan op een hoger niveau. Cupro ziet eruit als zijde en heeft een unieke peau de pêche touch.
Europese confectie.

Onderhoudsraadgeving

Een easy stijl, met de hemden en bloezen van Cyrillus, vrouwelijk en verfijnd. Met deze kleren kunt u chique en trendy silhouetten creëren: voor u is het zijden overhemd of de bloes van jeansstof, bloes met Claudine col of lavallière, geborduurde top of top met kantwerk…