Terug naar Ontvangst>Dames>Mantels, trenchcoats>Damesjas in leer - licht mahonie
Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Damesjas in leer - licht mahonie

NEXT

Het ultrasoepele, voorgewassen lamsleer en de makkelijk te combineren mahoniebruine kleur maken deze blouson in perfectostijl tot een echte fashion must-have! ... Zie de omschrijving

Onderhoudsraadgeving


  • 34 - Uitgeput
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42 - Uitgeput

245€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 22/02/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Het ultrasoepele, voorgewassen lamsleer en de makkelijk te combineren mahoniebruine kleur maken deze blouson in perfectostijl tot een echte fashion must-have!
 
Details
Getailleerd model. Ritssluiting, drukknopen aan de kraag. 2 afgebiesde ritszakken. Ritssluiting aan de zakken. Ca. 58 cm lang.
 
Materiaal
Voorgewassen lamsleer (plantaardige looiing).
Voering lijfje in jacquardstof van 100% katoen. Voering mouwen in twill van 100% polyester.
Indische confectie.
Indië is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bewerken van leer. De Indische know-how en expertise maakten het land dan ook een logische keuze voor een geprivilegieerde partner die de verschillende stappen van een kwaliteitsblouson tot in de kleinste details beheerst.
Al onze leren items worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid geselecteerd, gecontroleerd en bewerkt. 
Doorheen de tijd zal uw blouson gaan tanen en soepeler worden. Denk eraan om uw blouson regelmatig te onderhouden om dit mooie aspect langer te behouden.

Onderhoudsraadgeving

De damesmantel van Cyrillus verwarmt met stijl al uw kleding: hij krijgt vorm in een leren jas, een stadse regenjas, een fijne bodywarmer, een trendy schoudermantel, een houtjetouwtjesjas of jekker van wollen stof… naargelang de behoefte of het seizoen.