Terug naar Ontvangst>Dames>Jurken>Damesjurk met Pablo Piatti-print - capri-print
Social Zone
Share to Facebook

  • 32 - Uitgeput
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

Matengids

79,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 30/08/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur, zoals bij deze jurk die is uitgevoerd in een kostbare stof.

Details
Recht model. Afgeronde hals. Afhangende schouders voor het effect van korte mouwtjes. Bindceintuur in hetzelfde materiaal in de taille. Ca. 92 cm lang.
 
Materiaal
60% cupro, 40% viscose.
Cupro is erg aangenaam om te dragen, ziet eruit als zijde en heeft een unieke touch. De combinatie met viscose zorgt voor een soepele pasvorm. 
Europese confectie.

Onderhoudsraadgeving

Zwarte jurk of geklede jurk voor een speciale gelegenheid, trapeze jurk of rechte jurk voor elke dag… de damesjurken van Cyrillus mixen elegantie en moderniteit, om al uw wensen te kleden!