Terug naar Ontvangst>Dames>Rokken>Damesrok met Pablo Piatti-print - luipaardprint (inktblauw)
Social Zone
Share to Facebook

  • 32 - Uitgeput
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

Matengids

55,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 27/09/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Ook dit seizoen laten we ons maar al te graag betoveren door zijn universum en laten we ons meeslepen in zijn schitterende interpretatie van de natuur, hier bij een rok met net de juiste lengte die het zowel op het werk als in het weekend uitstekend doet.
 
Details
Soepel model. Moderne lengte tot onder de knie. Fronsjes onder de elastische tailleband die is geaccentueerd met een glanzend biesje. 2 zakken verwerkt in de zijnaden. Ca. 67 cm lang.

Materiaal
Crêpe van 100% viscose.
Deze stof heeft een mooie zijdelook en valt erg soepel. Crêpe op basis van viscose is perfect voor het vervaardigen van een slijtvaste en vlotte kwaliteitsrok.

Onderhoudsraadgeving

De rokken van Cyrillus laten iedereen omkijken! Laat u verleiden door een leren rok of een rok van jeansstof, een uitlopende rok, een effen of bedrukte trapeze rok… Snit, stoffen, motieven naar believen in steeds andere vormen om uw looks te twisten!