• LEVERING GRATIS zonder MINIMUM AANKOOP !*
Terug naar Ontvangst>Dames>Hemden, bloezen>Topjes>Damestop met Pablo Piatti-print - luipaardprint (inktblauw)
Social Zone
Share to Facebook

  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42

Matengids

35,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 30/09/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur bij deze soepele top die zowel tijdens de week als in het weekend uitstekend van pas komt.
 
Details
Soepele T-vorm, zonder mouwinzet. Afgeronde hals geaccentueerd met een V-vormige uitsnijding met bindlintjes. Platte plooitjes onder de schouderdeelnaden voor en achter. Korte mouwen. Rechte onderrand. Ca. 63 cm lang.

Materiaal
Crêpe van 100% viscose.
Deze stof heeft een mooie zijdelook en valt erg soepel. Crêpe op basis van viscose is perfect voor het vervaardigen van een slijtvaste en vlotte kwaliteitstop.

Onderhoudsraadgeving

Een easy stijl, met de hemden en bloezen van Cyrillus, vrouwelijk en verfijnd. Met deze kleren kunt u chique en trendy silhouetten creëren: voor u is het zijden overhemd of de bloes van jeansstof, bloes met Claudine col of lavallière, geborduurde top of top met kantwerk…