Terug naar Ontvangst>Woning>Huishoudlinnen>Bedlinnen>Hoezen, lakens, kussenslopen kinderen>Dekbedden>Dekbedovertrek in double gauze katoen "Saffraan" - karamel/ster
  • Dekbedovertrek in double gauze katoen 'Saffraan' Karamel/Ster
  • Dekbedovertrek in double gauze katoen 'Saffraan' Karamel/Ster
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/86661/dekbedovertrek-in-double-gauze-katoen-saffraan.jpg

  • 140X200

62,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 2/11/2020


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Kleine, zwarte sterretjes gedrukt op comfortabel en trendy double gauze katoen. De juiste dosis stijl, kleur en zachtheid voor een ronduit perfecte bedlinnensetEen creatie van Cyrillus.

 
Details
Idem recto/verso. Kinderdekbedovertrek met knoopsluiting.
Tip: om uw dekbedovertrek in double gauze katoen mooi veerkrachtig te houden, raden we u aan om de droogtrommel te gebruiken.
 
Materiaal
100% double gauze katoen.
 
Wist u dit?
Double gauze is een heel zachte, luchtige en lichte katoenstof en is te herkennen aan z'n gewafelde aspect.
 
Cyrillus engageert zich…
Dit artikel heeft het Oeko-Tex® standard 100 (CQ1118/1) label dat garant staat voor de afwezigheid van schadelijke stoffen of stoffen die de gezondheid en het milieu kunnen schaden.

Onderhoudsraadgeving

Dekbedovertrek: vind de uwe. Onze collectie dekbedovertrekken heeft alles om bij kinderen in de smaak te vallen. Laat u verleiden door een dekbedovertrek met Liberty Fabrics-print, lief romantisch, door een dekbedovertrek met sterren, door een dekbedovertrek met palmbomen. Wij zijn ook helemaal verliefd op de dekbedovertrekken met dinosaurus-, surf-, cowboy- of vlaggenprint. De materialen zijn van goede kwaliteit om kinderen ‘s nachts te laten genieten van zachtheid en comfort.