Terug naar Ontvangst>Woning>Kinderen en Babywereld>Tassen, etuis, boekentassen>Gecoate boekentas voor lagere school met glitters - roze met glitters
  • Gecoate boekentas voor lagere school met glitters Roze met glitters
  • Gecoate boekentas voor lagere school met glitters Roze met glitters
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/88304/gecoate-boekentas-voor-lagere-school-met-glitters.jpg

  • TU

65,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 14/12/2021


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Het glinstert, het is stijlvol én het is megastoer. Iedereen zal moeten plooien voor deze gecoate boekentas met glitters. Zelfs een vlek of een duwtje krijgt haar niet klein!


Details

Gecoate buitenkant, afwasbaar met zeepsopje. Sluit met 2 goudkleurig roze "clips". Ruime inhoud. Geschikt voor A4-schriften. Tussenschot aan de binnenkant om gemakkelijker te ordenen (2 compartimenten). 1 voorvak. Gewatteerde en verstelbare schouderriemen. Riempjes in roze rips. Afm. ca. Br. 36 x H. 33 x D. 13,5 cm. Gewicht: ca. 360 g.

 

Materiaal

100% gecoat polyester, voering van 100% polyester.

Onderhoudsraadgeving

Boekentassen en etuis voor chique scholieren! Met onze collectie vinden moeders makkelijk een boekentas als hun kind voor het eerst naar school gaat! Bekijk onze collectie kinderboekentassen voor kleuter- en basisschool: deze schooltassen zijn chic en praktisch, met details met Liberty Fabrics-print, racewagen- of lamamotieven of vichy-ruiten... Bij de schooltassen kunt u ook kiezen voor een bijpassende etui die het geheel helemaal af maken. Met onze boekentassen en etuis zijn jongens en meisjes helemaal klaar voor school!