Terug naar Ontvangst>Dames>Hemden, bloezen>Hemden>Gestreept dameshemd met borduursel Cyrillus x Thisou - gestreept blauw/wit
Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Gestreept dameshemd met borduursel Cyrillus x Thisou - gestreept blauw/wit

NEXT

Een hemd helemaal afgewerkt volgens dat waar wij voor staan: een perfect model, verfijnd borduursel, kanten details en verzorgde afwerkingen. Voor de creatie van het borduursel deden we een beroep op de illustratrice Thisou, een samenwerking waar we erg blij mee zijn. ... Zie de omschrijving

Onderhoudsraadgeving


  • 32
  • 34 - Uitgeput
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42 - Uitgeput

82€90

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 21/12/2018
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Een hemd helemaal afgewerkt volgens dat waar wij voor staan: een perfect model, verfijnd borduursel, kanten details en verzorgde afwerkingen. Voor de creatie van het borduursel deden we een beroep op de illustratrice Thisou, een samenwerking waar we erg blij mee zijn.
 
Thisou Dartois, Belgisch kunstenares en textielontwerpster, volgde de opleiding Arts Décoratifs in Strasbourg. Tijdens een rondreis in Marokko maakt ze kennis met het artisanale borduursel dat haar werk aanzienlijk zal beïnvloeden. Haar stijl is poëtisch en tegelijk uitgesproken hedendaags.
 
Details
Maokraag geaccentueerd met contrasterend borduursel. Knooppatje vooraan omringd met borduursel, met een ingewerkte baan in kant aan weerszijden. Knoopjes aan de polsen. Platte plooi onder de rugdeelnaad. Licht afgeronde onderkant in liketstijl. Ca. 69 cm lang.

 
Materiaal
100% katoen.

Confectie uit Madagascar. Een geprivilegieerde partner.

Madagascar is reeds jaar en dag gespecialiseerd in artisanaal borduursel. We hebben Madagascar dan ook bewust gekozen omwille van de know-how en cultuur op het vlak van couture.

Onderhoudsraadgeving