Terug naar Ontvangst>Heren>Kostuumbroeken>Herenbroek met micromotief, New Slim* - marineblauw
Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Herenbroek met micromotief, New Slim* - marineblauw

Nauwsluitende New Slim* broek. Micromotief in ton sur ton, modern en discreet, voor een opmerkelijk gestructureerd effect. Wollen stof van het Italiaanse huis Marlane. Mooi in combinatie met de blazer.  ... Zie de omschrijving


  • 38 - Uitgeput
  • 40
  • 42 - Uitgeput
  • 44 - Uitgeput
  • 46 - Uitgeput

152€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 26/12/2018
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Nauwsluitende New Slim* broek. Micromotief in ton sur ton, modern en discreet, voor een opmerkelijk gestructureerd effect. Wollen stof van het Italiaanse huis Marlane. Mooi in combinatie met de blazer. 

Details
Sluit met een rits onder verlengd patje, knoop en haakje. 2 schuine zakken. 2 afgebiesde zakken met knoopsluiting achter. Tailleband met lussen. Binnenpijplengte ca. 91 cm, ongezoomde pijpen.

Materiaal
Stof van 100% wol met micromotief. Cyrillus heeft dit materiaal gekozen met het oog op kostuums van uitzonderlijke kwaliteit en met een perfecte pasvorm.
Ton sur ton voering in stof van 100% polyester tot aan de knieën.
Europese confectie met Italiaanse Marlane®-stof.
Het prestigieuze Italiaanse huis Marlane® is een filiaal van de Marzotto-groep. Van in het prille begin al streeft deze groep naar een uitstekende kwaliteit op alle vlak, dit door een constante zoektocht naar en selectie van enkel de meest geprezen materialen, maar ook door het in stand houden van een onschatbare textieltraditie.
 
*New Slim: iets nauwsluitender dan de gebruikelijke slim fit modellen.