Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Houtmand in stro - naturel

NEXT

Zet deze strooien mand bij de open haard voor een heerlijk knus en elegant accent in de woonkamer. Door de ruime opening is deze mand ook erg praktisch om bijvoorbeeld plaids of speelgoed in op te bergen. ... Zie de omschrijving


  • TU

65,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 23/09/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Zet deze strooien mand bij de open haard voor een heerlijk knus en elegant accent in de woonkamer. Door de ruime opening is deze mand ook erg praktisch om bijvoorbeeld plaids of speelgoed in op te bergen.

Detail
Afm. ca. Br. 69 x L. 65 x H. 29 cm. 2 handgrepen, waarvan 1 met een kwastje in currygele wol. Afwasbaar met een vochtige spons. Artisanaal Marokkaans fabricaat (de kleuren en vormen kunnen verschillen van model tot model).

Materiaal
100% stro

Laat u verleiden door de collectie Maison Cyrillus gewijd aan huislinnen en interieurdecoratie. Voor elke ruimte in huis vindt u verfijnd bedlinnen, tafellakens in tedere tinten, zacht badlinnen… Voor u de originele decoratieve voorwerpen (spiegel, rekje, wanddecoratie… en klein meubilair met zuivere lijnen. Tenslotte is het leven van alledag bij Cyrillus ook mooi, en de opbergoplossingen zijn even leuk als handig.