Terug naar Ontvangst>Woning>Huishoudlinnen>Bedlinnen>Hoezen, lakens, kussenslopen kinderen>Dekbedden>Katoenen dekbedovertrek "Tartan" - geruit marineblauw/rood
  • Katoenen dekbedovertrek 'Tartan' Geruit marineblauw/rood
  • Katoenen dekbedovertrek 'Tartan' Geruit marineblauw/rood
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/91489/katoenen-dekbedovertrek-tartan.jpg
TerugzendingPREV

Katoenen dekbedovertrek "Tartan" - geruit marineblauw/rood

NEXT

Marine, rood en wit: deze ruiten weerspiegelen perfect de elegante en merkwaardige Engelse stijl. Een ideaal dekbedovertrek ... Zie de omschrijving


  • 140X200
  • 200X200

22,36 €
55,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 31/01/2022


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Marine, rood en wit: deze ruiten weerspiegelen perfect de elegante en merkwaardige Engelse stijl. Een ideaal dekbedovertrek om een collegestijl te creëren in de slaapkamer. Een creatie van Cyrillus.
 
Bekijk de bijpassende "Tartan" kussensloop met geborduurd wapenschild van Harry Potter op cyrillus.be
 
Details
Ingeweven ruiten recto/verso. Kinderdekbedovertrek met instopstrook.
 
Materiaal
100% licht geëmeriseerd katoen (57 draden/cm2) voor extra zachtheid.
 
Wist u dit?
Een stof met ingeweven motief betekent dat de draden werden geverfd vóór het weven. Deze techniek zorgt voor een mooier motief dat beter bestand is tegen wassen en een soepelere, mooiere stof.
 
Cyrillus zorgt voor de natuur…
Dit artikel heeft het 'Oeko-Tex® standard 100 (CQ1118/1)'-label dat garant staat voor de afwezigheid van schadelijke stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid en het milieu.

Dekbedovertrek: vind de uwe. Onze collectie dekbedovertrekken heeft alles om bij kinderen in de smaak te vallen. Laat u verleiden door een dekbedovertrek met Liberty Fabrics-print, lief romantisch, door een dekbedovertrek met sterren, door een dekbedovertrek met palmbomen. Wij zijn ook helemaal verliefd op de dekbedovertrekken met dinosaurus-, surf-, cowboy- of vlaggenprint. De materialen zijn van goede kwaliteit om kinderen ‘s nachts te laten genieten van zachtheid en comfort.