Terug naar Ontvangst>Woning>Huishoudlinnen>Bedlinnen>Hoezen, lakens, kussenslopen kinderen>Kussenslopen>Kussensloop in katoenbatist "Liberty Hannah Fay" - liberty hannah fay
  • Kussensloop in katoenbatist 'Liberty Hannah Fay' Liberty Hannah Fay
  • Kussensloop in katoenbatist 'Liberty Hannah Fay' Liberty Hannah Fay
  • Kussensloop in katoenbatist 'Liberty Hannah Fay' Liberty Hannah Fay
  • Kussensloop in katoenbatist 'Liberty Hannah Fay' Liberty Hannah Fay
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/82192/kussensloop-in-katoenbatist-liberty-hannah-fay.jpg

  • 50X70
  • 65X65
  • 80X80 - Uitgeput

17,43 €
24,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 26/01/2021


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Een verfijnde en natuurgetinte kant met bloemetjesmotief, een moderne en fantasierijke kant met stippen. 2 uiteenlopende stijlen komen harmonieus samen op deze bedlinnenset. Een creatie van Cyrillus.

 

Liberty Art FabricsExclusieve motieven die we kiezen uit de collecties van Liberty, een gedeponeerd merk met vestigingen in Londen, waar de tekeningen bedacht werden. Een stof in Liberty, die staat voor een exclusieve, verfijnde tekening en een buitengewone pasvorm.

 

Details
Goudkleurige stippen op de ommekant. Kussensloop in zakmodel. Vervaardigd in Portugal.

Materiaal
Liberty Hannah Fay van 100% katoenbatist (80 draden/cm2). Ommekant van 100% katoen (57 draden/cm2).

  

Wist u dit?

Liberty® is vernoemd naar de stichter Arthur Lasenby Liberty. Sinds 1884 maakt het merk fijne en verfijnde katoenstoffen met de typische en alombekende bloemenmotieven.

Batist is een fijne katoenstof. Het gladde en dichte weefsel maakt deze stof bijzonder zacht en slijtvast.

 

Cyrillus engageert zich…

Dit artikel heeft het Oeko-Tex® standard 100 (CQ1118/1) label dat garant staat voor de afwezigheid van schadelijke stoffen of stoffen die de gezondheid en het milieu kunnen schaden.

Kussensloop: onze hele collectie. Om het beddengoed van jongens en meisjes op een elegante manier af te maken vindt u in onze collectie bedlinnen een grote keuze aan kussenslopen die bij de dekbedovertrekken passen. Onze slopen zijn van goede kwaliteit katoen en zijn er in diverse afmetingen. Ze hebben veel verschillende kleuren, zacht of juist fel, en hebben verschillende motieven zoals strepen, wolken, bloemen, palmbomen, surf, dinosaurussen, en passen bij het beddengoed voor kinderen. Bekijk onze collectie kussenslopen voor kinderen en bestel uw favorieten.