Terug naar Ontvangst>Woning>Huishoudlinnen>Bedlinnen>Hoezen, lakens, kussenslopen volwassenen>Kussenslopen>Kussensloop in katoenbatist van Liberty "Libby" - liberty libby
 • Kussensloop in katoenbatist van Liberty 'Libby' Liberty Libby
 • Kussensloop in katoenbatist van Liberty 'Libby' Liberty Libby
 • Kussensloop in katoenbatist van Liberty 'Libby' Liberty Libby
 • Kussensloop in katoenbatist van Liberty 'Libby' Liberty Libby
 • Kussensloop in katoenbatist van Liberty 'Libby' Liberty Libby
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/91481/kussensloop-in-katoenbatist-van-liberty-libby.jpg
TerugzendingPREV

Kussensloop in katoenbatist van Liberty "Libby" - liberty libby

NEXT

Deze elegante en verfijnde bedlinnenset is bezaaid met een prachtig bloementapijt. De Liberty-stof is vervaardigd in een mooi gamma herfstkleuren en zorgt meteen voor een warme sfeer in de kamer. Een 

... Zie de omschrijving


 • 50X70
 • 65X65
 • 80X80

24,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 19/05/2021


Social Zone
 • Share to Facebook
 • Share to Pinterest
 • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Deze elegante en verfijnde bedlinnenset is bezaaid met een prachtig bloementapijt. De Liberty-stof is vervaardigd in een mooi gamma herfstkleuren en zorgt meteen voor een warme sfeer in de kamer. Een Cyrillus creatie.


Details
Achterzijde effen terracotta. Kussensloop in zakmodel met een omslag van 20 cm. Portugees fabricaat.

 

Materiaal

Liberty-stof van 100% katoenbatist (80 draden/cm2)

Rug in katoenbatist (80 draden/cm2) 

 

Liberty Fabrics. Exclusieve motieven die we kiezen uit de collecties van Liberty, een handelsmerk waarvoor de dessins worden ontwikkeld in de kantoren van het merk in Londen. Een Liberty-stof is de garantie voor een exclusief, verfijnd dessin en een uitstekend vormvast materiaal.

 

Wist u dit?
De naam Liberty® is afkomstig van de oprichter van het merk, Arthur Lasenby Liberty. Sinds 1884 ontwikkelt het merk de mooiste stoffen in dun en verfijnd katoen met de zo kenmerkende bloemenmotieven.

Batist is een dunne stof op basis van katoen. Het gladde en dichte weefsel maakt deze stof bijzonder zacht en slijtvast.

 

Cyrillus engageert zich…

Dit product draagt het Oeko-Tex® standard 100 (CQ1118/1)-label, een kwaliteitslabel dat garandeert dat het textiel geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.

Al onze kussenslopen. In de slaapkamer mixen we graag kussens om een hele aangename, gezellige sfeer te creëren. Dankzij ons grote aanbod kussenslopen kunt u zich helemaal uitleven: combineer bijvoorbeeld verschillende formaten slopen (vierkante of rechthoekige kussenslopen), verschillende kleuren, verschillende motieven (Liberty Fabrics-bloemenmotieven of speelse strepen), zachte, natuurlijke of meer trendy tinten. Mix naar hartenlust roze en oker, slopen van gewassen linnen of katoenperkal, slopen met Liberty Fabrics-motieven...