• Kussensloop in Liberty 'Canopy Leaf' Liberty Canopy Leaf
  • Kussensloop in Liberty 'Canopy Leaf' Liberty Canopy Leaf
  • Kussensloop in Liberty 'Canopy Leaf' Liberty Canopy Leaf
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/114844/kussensloop-in-liberty-canopy-leaf.jpg

  • 50X70
  • 65X65
  • 80X80

24,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 31/01/2022


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Authentieke Liberty-stof gemaakt van lekker zachte katoenbatist voor een prachtige kussensloop in stralende herfstkleuren. Een Cyrillus creatie.
 
Details
Achterzijde effen nude. Kussensloop met een omslag van 20 cm. Portugees fabricaat.
 
Materiaal
Liberty-stof van 100% katoen (Canopy Leaf), print op batist (80 draden/cm2). Achterzijde in katoenbatist (80 draden/cm2)
Batist is een dunne stof op basis van katoen. Het gladde en dichte weefsel maakt deze stof bijzonder zacht en slijtvast.
 
Made with Liberty Fabric – Original British design since 1875.
Liberty-motieven worden met de hand getekend of geverfd door het team in de Londense wijk Soho en daarna in Italië op de stoffen overgebracht.
Liberty-stoffen zijn voor ons een toonvoorbeeld van kwaliteit, verfijning en creativiteit. Elk seizoen kiezen onze stylistes uit een exclusieve selectie hun favoriete stoffen die onze collecties zullen sieren. De knowhow en de liefde voor de prints smeden zo een unieke band tussen ons het het prestigieuze merk.

 
Cyrillus engageert zich...
Dit product draagt het Oeko-Tex® standard 100 (CQ1118/1)-label, een kwaliteitslabel dat garandeert dat het textiel geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.

Onderhoudsraadgeving

Al onze kussenslopen. In de slaapkamer mixen we graag kussens om een hele aangename, gezellige sfeer te creëren. Dankzij ons grote aanbod kussenslopen kunt u zich helemaal uitleven: combineer bijvoorbeeld verschillende formaten slopen (vierkante of rechthoekige kussenslopen), verschillende kleuren, verschillende motieven (Liberty Fabrics-bloemenmotieven of speelse strepen), zachte, natuurlijke of meer trendy tinten. Mix naar hartenlust roze en oker, slopen van gewassen linnen of katoenperkal, slopen met Liberty Fabrics-motieven...