Terug naar Ontvangst>Dames>Jurken>Lange dameshemdjurk met Pablo Piatti-print - zonnebloemprint
Social Zone
Share to Facebook

  • 32 - Uitgeput
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42 - Uitgeput

Matengids

65,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 30/08/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur, zoals hier bij deze soepele en zonnige hemdjurk.
 
Details
Afgeronde hals. Doorknoopsluiting aan de voorkant. Verlaagde mouwinzet. 3/4-mouwen met knoopsluiting onderaan. Fronsjes onder het frontje aan de voorkant en onder de deelnaad achter. Rechte onderrand. Ca. 138,5 cm lang.
 
Materiaal
Soepele stof van 100% viscose.
Europese confectie.

Onderhoudsraadgeving

Zwarte jurk of geklede jurk voor een speciale gelegenheid, trapeze jurk of rechte jurk voor elke dag… de damesjurken van Cyrillus mixen elegantie en moderniteit, om al uw wensen te kleden!