Terug naar Ontvangst>Dames>Jurken>Lange damesjurk met Pablo Piatti-print - blossomprint
Social Zone
Share to Facebook

  • 32
  • 34 - Uitgeput
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42 - Uitgeput

Matengids

75,00 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 2/09/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

"Alles inspireert me, ik ben continu op zoek, de natuur speelt een erg belangrijke rol in mijn universum. Ik voel een terugkeer van bloemenmotieven of botanische invloeden...
In mijn atelier werk ik vaak met boeken om net de juiste bloemen of planten te vinden. En tijdens mijn reizen maak ik ongelooflijk veel foto's van bomen, bladeren... om mijn eigen versie ervan te hebben..."

 
De inspiratie, de techniek en de unieke stijl van Pablo Piatti geven aan zijn prints een unieke persoonlijkheid... Zijn universum betovert ons en we laten ons dan ook maar al te graag meeslepen door zijn mooiste interpretaties van de natuur bij deze lange jurk in zonnige tinten.

Details
Smalle bandjes. Afgerond decolleté voor, V-hals achter. Fronsjes onder de hoge tailledeelnaad voor en achter voor een mooi volume. Blinde ritssluiting opzij. Ca. 133 cm lang. Gevoerd.
 
Materiaal
Bovenste laag en voering in voile van zuiver katoen.

Onderhoudsraadgeving

Zwarte jurk of geklede jurk voor een speciale gelegenheid, trapeze jurk of rechte jurk voor elke dag… de damesjurken van Cyrillus mixen elegantie en moderniteit, om al uw wensen te kleden!