Terug naar Ontvangst>Woning>Decoratie, Verlichting>Muurdecoratie>Metalen zwaluwen, set van 2 - goudkleur
  • Metalen zwaluwen, set van 2 Goudkleur
  • Metalen zwaluwen, set van 2 Goudkleur
  • Metalen zwaluwen, set van 2 Goudkleur
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/82925/metalen-zwaluwen-set-van-2.jpg
TerugzendingPREV

Metalen zwaluwen, set van 2 - goudkleur

NEXT

2 fijne, goudkleurige zwaluwen om een wand of deur mee te versieren. Een elegante, lichte en poëtische vorm van ... Zie de omschrijving


  • TU

11,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 1/02/2022


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

2 fijne, goudkleurige zwaluwen om een wand of deur mee te versieren. Een elegante, lichte en poëtische vorm van wanddecoratie.
 
Details
Set van 2 zwaluwen in 2 verschillende formaten: afm. ca. 17 x 17,5 cm en 21 x 21 cm. Makkelijk te bevestigen met behulp van een duimspijker of wat plakband.
Artisanaal Indisch fabricaat. Elk stuk wordt met de hand gemaakt. Vormen en kleuren kunnen voor elk exemplaar licht verschillen.
 
Materiaal
Goudkleurig metaal

Al onze muurdecoratie. De muren maken deel uit van uw inrichting dankzij onze collectie woonaccessoires. Wij zijn helemaal verliefd op een metalen fotolijst om aan de muur te hangen of een origineel wandrek. Op de wandplanken kunt u in de woonkamer snuisterijen zetten, in de babykamer zet u er knuffels op... We houden van de leuke kapstokken met fantasievormen en zachte kleuren. De magneetborden en wolken met led maken de inrichting van de kamer helemaal af. Tenslotte geven de knuffelbeertrofee en de leeuwenkop van crochet en raffia de muren een originele en speelse uitstraling. Bekijk de collectie online om een keuze te maken!