Terug naar Ontvangst>Dames>Mantels, trenchcoats>Oversized damesmantel - engels groen
Social Zone
Share to Facebook
TerugzendingPREV

Oversized damesmantel - engels groen

NEXT

Het eivormige model is een van de klassiekers uit onze collectie. Deze oversized mantel is uitgevoerd in een mooie en warme wolmix en valt extra op door het pluizige effect van het materiaal. Nieuw dit seizoen: de aangepaste mouwinzet voor een nog betere pasvorm. Bestaat ook in een versie in licht mahoniebruine lakenstof met pluizig effect. ... Zie de omschrijving

Onderhoudsraadgeving


  • 32 - Uitgeput
  • 34 - Uitgeput
  • 36 - Uitgeput
  • 38
  • 40
  • 42

129€00

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 1/03/2019
De andere leveringswijzen raadplegen
OmschrijvingStijl

Het eivormige model is een van de klassiekers uit onze collectie. Deze oversized mantel is uitgevoerd in een mooie en warme wolmix en valt extra op door het pluizige effect van het materiaal. Nieuw dit seizoen: de aangepaste mouwinzet voor een nog betere pasvorm. Bestaat ook in een versie in licht mahoniebruine lakenstof met pluizig effect.
 
Details
Grote reverskraag, 2 knopen. Vooraan verlaagde mouwinzet. Raglanmouwinzet achteraan. 2 afgebiesde zakken. Deelnaad middenachter. Ca. 83 cm lang.
 
Materiaal
Lakenstof van 77% wol, 23% polyamide.
Voering van 100% polyester.
 
Dit model tailleert groot, we raden u dan ook aan om een maat kleiner dan uw gebruikelijke maat te bestellen.

Onderhoudsraadgeving

De damesmantel van Cyrillus verwarmt met stijl al uw kleding: hij krijgt vorm in een leren jas, een stadse regenjas, een fijne bodywarmer, een trendy schoudermantel, een houtjetouwtjesjas of jekker van wollen stof… naargelang de behoefte of het seizoen.