Terug naar Ontvangst>Dienstengids

Services

Levering

Er is een pakket voor u. Het wordt snel en waar u wenst geleverd !

In uw Mondial Relay-punt 4.95€
vanaf 69 e aankopen(1): GRATIS
binnen 3 tot 4 werkdagen De 4300 Mondial Relay-punt zijn handelaars in uw buurt, allen partners van Cyrillus, die borg staan voor de vlotte levering van uw pakket en voor de ontvangst van uw artikelen die u wenst om te wisselen of terug te sturen. Er is er zeker één in uw buurt. Klik hier om het adres te vinden.

Op het adres van uw keuze 4.95€
vanaf 69 e aankopen(1): GRATIS
binnen 3 tot 4 werkdagen Bij u thuis, bij en vriend(in) of buur, op uw vakantiebestemming of op uw werk... Laat u pakket leveren waar u wilt in België

In de Cyrillus-winkel van uw keuzeGRATISbinnen 5 dagen Maak het u gemakkelijk: laat u gratis leveren in een van onze 3 winkels . U zult verwittigd worden via SMS of e-mail zodra uw pakket in de winkel is aangekomen.

Betaling

Uw betalingen regelen, het is eenvoudig en zo moet het blijven !

Via bankkaart Wij aanvaarden alle Cartes Bleue, Visa, Eurocard en Mastercard.
Vanzelfsprekend wordt u niet gedebiteerd voor de artikelen die niet meer voorradig zijn. Enkel de opgestuurde artikelen worden van uw rekening gedebiteerd.

100% veilige betaling  

Al onze betalingen worden uitgevoerd op een beveiligde server (SSL cryptering, 128 bits). De uitwisseling van gevoelige gegecens (persoonlijke gegevens, bankkaartnummers, ...) zijn betrouwbaar en gegarendeerd door een gecertifeerde server.

Terugzendingen en omwisselingen

U heeft het recht u te vergissen !

U heeft uw menig herzien of u wil gewoonweg nog wat nadenken:bij Cyrillus is het eenvoudig en echt praktisch, we latenu 1 maand bedenktijd vooraleer u een beslissing dient te nemen.En voor iedere aankoop (niet gedragen of hersteld) kunt u een omwisseling, een tegoed of een terugbetaling vragen,naargelang uw wens.

Hoe een terugzending uitvoeren?

Gratis Door uw pakket af te geven in een Mondial Relay-punt of een Cyrillus winkel (Bekijk de lijst van winkels )

Via briefwisseling Gelieve op de terugzendingsbon die bij uw bestelling zat, de artikelen aan te duiden die u wenst terug te sturen alsook de reden. Stop de artikelen en de terugzendingsbon in de oorspronkelijke verpakking (compleet en intact) en verstuur alles via Bpost naar Cyrillus - BP 23000 - 7700 Moeskroen. De portkosten zijn ten uwen laste.

Hoe een omwisseling of terugbetaling bekomen?

De omwisseling Vervolledig de omwisselingsbon door de terug te zenden artikelen aan te duiden en de artikelen van uw nieuwe bestelling te vermelden. Uw nieuwe bestelling zal geleverd worden binnen een termijn van 3 weken.

U kunt eveneens kiezen voor een omwisseling binnen de 3 tot 4 werkdagen, door te bellen naar 056 84 03 03 (prijs van een lokale oproep van een vast toestel + eventuele meerkost volgens uw operator).Plaats uw bestelling-omwisseling door aan uw helpdeskmedewerkster de referentie van het nieuwe artikel door te geven. 3 tot 4 werkdagen later zal uw bestelling beschikbaar zijn in uw Mondial Relay-punt . (U dient de betaling van uw bestelling te vereffenen via uw bankkaart tijdens het telefoongesprek en niets te noteren in het gedeelte "omwisseling" op uw terugzendingsbon)

De terugbetaling U zult terugbetaald worden zodra wij uw pakket ontvangen en de inhoud geverifieerd hebben.
Binnen de 48 uur voor een creditering op een bankrekening

Opvolging van de bestelling

U kunt de voortgang van uw bestelling
en uw terugzendingen volgen in uw klantenzone .

Retouches

U kunt al uw artikelen laten retoucheren,
ook deze die u online heeft besteld.

Het volstaat deze te deponeren in uw Cyrillus winkel* Het zomen en de mouwomslagen voor volwassenen is gratis**, andere herstellingen zijn betalend aan het tarief aangeduid in de winkel. Geretoucheerde artikelen worden niet teruggenomen of terugbetaald. *Buiten "einde seizoen"-winkels **Buiten de Solden-periode.

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.