Nieuw! Uw nieuwe shopping Assistent 2.0: Fitizzy

Geen twijfel, fouten of bezorgdheid meer bij de bestelde maat! Fitizzy is een nauwkeurige, snelle en gratis service die voor u de geschikte kledingmaat berekent op basis van uw lichaamsbouw en het gekozen model. Deze gepersonaliseerde service is beschikbaar voor alle artikelen van de Cyrillus collectie.

Kies de juiste maat in 3 stappen

  1. 1 - Selecteer uw artikel en klik op de Vind uw maat knop.
  2. 2 - Vul uw gegevens in (leeftijd, gestalte, gewicht en gewenst comfort)
  3. 3 - Ontdek uw maat.
Eenvoudig, snel en onfeilbaar: Fitizzy houdt rekening met de snitten en eigenschappen van elk model om u advies te geven.

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.