Terug naar Ontvangst>Onderhoudsgids

Onderhoudsgids

Houd steeds de witte was gescheiden van de gekleurde was en trieer de klederen volgens de aangeduide wastemperatuur.
Stop niet teveel was in uw machine ! Indien u samengaande artikelen van dezelfde kleur heeft gekocht, was deze steeds samen om kleurverschillen te vermijden. Was artikelen uit zijde of katoen, artikelen met felle kleuren of artikelen die elastane bevatten op maximaal 30 graden. Was artikelen uit velours, artikelen die bedrukt zijn, gebrodeerd zijn, overgedragen zijn, fantasie-steken hebben en alle stoffen die afgewassen zijn of gewassen na confectie ( zoals Jeans ) altijd binnenste buiten. Het is ten zeerste aangeraden zuivere wol of heavy cotton mesh met de hand te wassen.

Droog uw was onmiddellijk na het wassen. Laat ze niet vochtig in een bol.
Hang de vochtige was op zonder plooien om witte strepen te vermijden, in het bijzonder kledij uit katoen of elastane.
Laat pulls of Heavy cotton mesh kledij vlak drogen.

Strijk alle artikelen die bedrukt zijn, gebrodeerd zijn, overgedragen zijn, alle velours binnenste buiten. Dit geldt ook voor alle zijde die u licht vochtig dient te strijken. Vergeet niet om de strijkzool van uw strijkijzer te regelmatig te reinigen.

In de mate van het mogelijke, handel direct. De vlekkeb zijn gemakkelijker te verwijderen wanneer ze vers zijn. Verwijder de vlek met een aangepast product voor het kledingstuk te wassen. Respecteer echter steeds de aanwijzigen op het etiket van het kledingstuk.

Wassen:

HandwasWassen verbodenWassen in wasmachine. De streep onder de trommel duidt gereduceerd droogzwieren aanWassen in wasmachine. Het cijfer duidt de maximum toegelaten temparatuur aan

Strijken:

110° C
Zacht
150° C
Gemiddeld
200° C
Sterk
Niet strijken

Droogkuis:

Droogkuis toegelatenAlle gebruikelijke oplosmiddelen toegestaan, uitgezonderd TrichloréthyleenAlle gebruikelijke oplosmiddelen toegestaanDroogkuis niet toegestaan

Drogen:

Droogtrommel toegestaan, zonder temperatuurbeperkingDroogtrommel toegestaan, gematigde temperatuurVlak laten drogenDroogtrommel niet toegestaan

Bleekwater/Eau de Javel:

Bleekwater toegestaan; verdund en koud gebruikenGeen bleekwater, geen chloor

Symbolen bij uw schoenen:

De buitenzijde van de schoenDe voering en de socklinerDe zool
Leder: leder, splitleder, artikelen waarvan de bekledingslaag de 0,15 mn niet overschrijdt.Bekleed leder: artiekelen waarvan de bekledingslaag dikker is dan 0,15 mnTextiel: natuurlijke stoffen, synthetische stoffen (geweven of niet)
Andere materialen: rubber, elastomeren, kunstleer, synthetische materialen, hout, ...

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.