Terug naar Ontvangst>Tafellinnengid
Zijn tafellinnen kiezen

Zijn tafellinnen kiezen

1 - Welk materiaal? Te volgen aanbevelingen

Cyrillus ontwerpt zijn tafelkleden uit 2 natuurlijke authentieke stoffen: vlas en katoen

  • HET KLASSIEKE LINNEN: nobel en geraffineerd.
  • GEWASSEN LINNEN: licht gebleekte schijn, moderner maar evengoed elegant.
  • GEWOON KATOEN: soepel, bedrukt of geverfd. Resistent, wasbaar in wasmachine op 60°C.
  • GECOAT KATOEN: textielvezel met een matte inductie die waterafdruiping toelaat. Eenvoudig onderhoud, te reinigen met een spons of in de machine op 30°C.
  • METIS: mengsel van katoen en linnen. Verenigt de voordelen van vlas en katoen: valt mooi en gemakkelijk in onderhoud.

2 - Welke afmetingen? Te volgen aanbevelingen.

Alvorens us tafelkleed te bestellen is het aangeraden de afmetingen van uw tafel te nemen: de overslag van een tafelkleed dinet aan iedere zijde van de tafel 30 cm te bedragen. U bent vrij de lengte te bepalen, maar, opgelet, het tafellaken mag de grond niet raken.

  • VIERKANTE OF RONDE TAFEL: Meet de lengte of diameter van uw tafel en voeg daar minstens 60 cm aan toe voor een ideale overslag (30 cm aan iedere zijde).
  • RECHTHOEKIGE OF OVALE TAFEL = kies voor een rechthoekig tafellaken. Meet de lengte en de breedte van uw tafel en voeg daar minstens 60 cm aan toe voor een perfecte overslag aan alle zijden (30 cm).

Tafel van 150 x 150

4/6 p.
170 x 170 cm

Tafel van 90 x 180

6/8 p.
170 x 250 cm

Tafel van 95 x 200

8/10 p.
170 x 300 cm

Tafel van 95 x 250

10/12 p.
170 x 350 cm

3 - Stijlvoller: Servetten, tafellopers en tafelsets

Wij raden u aan een keuze te maken uit ofwel een tafelsert ofwel een tafelloper. Beide samen kunnen te overweldigend zijn. Om een perfect uniforme tafel te hebben, kiest u best de servetten, de tafelloper of de tafelset in overeenstemming met uw tafelkleed. Voor een modernere look, wissel deze af. Voor meer fantasie, speel met effen en bedrukt.

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.