Terug naar Ontvangst>Voorwaarden van onze aanbiedingen

Condities van onze aanbiedingen

(1) De levering in een Mondial Relay punt of bij u thuis is gratis vanaf 69€ aankopen. De korting wordt direkt in uw mandje toegepast. De levering in de winkel is het hele jaar geldig zonder voorwaarde.
(2) Hoe een terugzending maken, een omwissling of een terugbetaling verkrijgen? Klik hier ! ? Cliquez-ici !

De voorgestelde aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met een elders aangeboden promotionele aanbieding. Niet geldig bij de aankoop van Cyrillus geschenkkaarten.

*SPROOKJESACHTIGE KRANS :

Krans aangeboden bij elk gefactureerd aankoopbedrag gelijk aan of hoger dan € 79 voor zover de beschikbare voorraden dit toelaten van 13/11/2019 tot 26/11/19. Krans in verguld metaal, diameter 20 cm, werkt op 2 lithium batterijen van 3V (bijgeleverd). In geval van stockbreuk behoudt Cyrillus zich het recht om een geschenk aan te bieden met een gelijkwaardige of hogere commerciële waarde. Aanbieding beperkt tot één aanvraag per gezin. Accessoires niet inbegrepen. Niet-contractuele foto’s. Bij het terugsturen van het volledige pakket zonder het geschenk, zullen de verzendkosten van de terugbetaling van de bestelling worden afgetrokken.

*WONING AANBIEDING :

De aanbieding tot -30% is geldig op een selectie aangeduide artikelen van de Woning collectie van 13/11/2019 tot 26/11/2019, in de webshop en in de winkels.

*Sponsoring aanbod :

beperkt tot 2 aanbevelingen, sponsoring enkel mogelijk indien uw vriend nog geen klant is van Cyrillus ( winkel of via verkoop op afstand ), éénmaal geldig per gezin. Kortingsbon van 15 € bij gefaktureerde aankoop vanaf 30 €, persoonlijk aanbod één keer geldig voor de collecties MODE & DECO, uitgezonderd voor reeds afgeprijsde artikelen, niet cumuleerbaar met andere promoties en buiten aankoop met geschenkbon. Levering aangeboden, met uitzondering van Chronopost® en de van toepassing zijnde belastingen voor een aankoop met betaling bij ontvangst. Geldig in de Cyrillus-winkel ( binnen 24 u ) bij vertoon van de aanbod-email of -SMS en geldig via uw online-bestelling. Geschenkbon t.w.v. 10 € éénmaal geldig voor de collecties MODE & DECO, persoonlijke aanbieding en cumuleerbaar met geldende promoties in de winkes ( binnen 24 h ) en bij verkoop op afstand via papier of telefoon ( bij aankoop op afstand aanbod enkel cumuleerbaar met 'doorstreepte' prijzen ) binnen de 30 dagen na de bestelling van uw vriend. Aanbieding niet geldig indien uw vriend zijn volledige bestelling terugstuurt. De geschenkbonnen kunnen niet overgedragen worden, niet gedeeltelijk gebruikt worden en niet ten gelde gemaakt worden. Niet geldig voor de aankoop van geschenkbonnen. Aanbod niet geldig voor de sponsors en aanbevolen personen die resideren in Frankrijk, Zwitserland of Duitsland.

* ZIJN UITGESLOTEN VAN ONZE AANBIEDINGEN :

Armor Lux, Anna Sottilotta, Harry Potter, Tintin, Veja

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.