Terug naar Ontvangst>Voorwaarden van onze aanbiedingen

Condities van onze aanbiedingen


(2) Hoe een terugzending maken, een omwissling of een terugbetaling verkrijgen? Klik hier ! ? Cliquez-ici !

De voorgestelde aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met een elders aangeboden promotionele aanbieding. Niet geldig bij de aankoop van Cyrillus geschenkkaarten.

*SOLDEN :

Aanbieding geldig op aangeduide artikelen uit de Lente-Zomer Mode en Huis 2019 collecties tot 31/07/2019 in de winkel en op cyrillus.be. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen. Exclusief ‘nieuw’ aangeduide of ‘rode ster’ artikelen, Laatste stuks Cyrillus. Niet geldig bij aankoop van Cyrillus geschenkkaarten, op artikelen van de nieuwe collectie. -10% extra op de solden vanaf 3 afgeprijsde Lente-Zomer 2019 artikelen die u aankoopt met de code 2335 tot 23/07/2019. Niet cumuleerbaar met een andere promotioneel aanbod.

*-30% op de 2de kinderschorten :

De aanbieding van -30% is geldig per aankoop van 2 kinderschorten uit de gemarkeerde selectie, op het goedkoopst artikel bij een eenmalige aankoop. De korting geldt per paar artikels tot 13/08/2019. Een mix van maten en kleuren is mogelijk.

* Sponsoring aanbod :

beperkt tot 2 aanbevelingen, sponsoring enkel mogelijk indien uw vriend nog geen klant is van Cyrillus ( winkel of via verkoop op afstand ), éénmaal geldig per gezin. Kortingsbon van 15 € bij gefaktureerde aankoop vanaf 30 €, persoonlijk aanbod één keer geldig voor de collecties MODE & DECO, uitgezonderd voor reeds afgeprijsde artikelen, niet cumuleerbaar met andere promoties en buiten aankoop met geschenkbon. Levering aangeboden, met uitzondering van Chronopost® en de van toepassing zijnde belastingen voor een aankoop met betaling bij ontvangst. Geldig in de Cyrillus-winkel ( binnen 24 u ) bij vertoon van de aanbod-email of -SMS en geldig via uw online-bestelling. Geschenkbon t.w.v. 10 € éénmaal geldig voor de collecties MODE & DECO, persoonlijke aanbieding en cumuleerbaar met geldende promoties in de winkes ( binnen 24 h ) en bij verkoop op afstand via papier of telefoon ( bij aankoop op afstand aanbod enkel cumuleerbaar met 'doorstreepte' prijzen ) binnen de 30 dagen na de bestelling van uw vriend. Aanbieding niet geldig indien uw vriend zijn volledige bestelling terugstuurt. De geschenkbonnen kunnen niet overgedragen worden, niet gedeeltelijk gebruikt worden en niet ten gelde gemaakt worden. Niet geldig voor de aankoop van geschenkbonnen. Aanbod niet geldig voor de sponsors en aanbevolen personen die resideren in Frankrijk, Zwitserland of Duitsland.

* ZIJN UITGESLOTEN VAN ONZE AANBIEDINGEN :

Armor Lux, Anna Sottilotta, Harry Potter, Tintin, Veja, Chabi Chic, Nice Fleet, Chemise de Papa collectie en geboortemandje Petit Amour

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.