Condities van onze aanbiedingen

INFO VAN CYRILLUS - MAATREGELEN IVM COVID-19 – MEER INFORMATIE

(1) De levering in een Mondial Relay punt of bij u thuis is gratis vanaf 69€ aankopen. De korting wordt direkt in uw mandje toegepast.
(2) Hoe een terugzending maken, een omwissling of een terugbetaling verkrijgen? Klik hier !
De voorgestelde aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met een elders aangeboden promotionele aanbieding. Niet geldig bij de aankoop van Cyrillus geschenkkaarten.

*VOORDEELVERKOPEN :

Aanbiedingen geldig van 15/07/20 tot 31/07/20 op de collecties Lente-zomer 2020. -20% bij aankoop vanaf 2 artikelen, -30% bij aankoop vanaf 3 artikelen en -40% bij aankoop vanaf 4 artikelen en meer. Niet cumuleerbaar met een andere promotie of voordeelcode 2047.

*MUST-HAVES VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR :

Aanbieding geldig bij aankoop van telkens twee kinderartikelen onder de must-haves voor het nieuwe schooljaar, op het goedkoopste artikel van de 2 voor een aankoop uitgevoerd in één keer. De korting is van toepassing per 2 gekochte artikelen tot 16/08/2020. Combinatie van verschillende maten en kleuren mogelijk.

*Sponsoring aanbod :

beperkt tot 2 aanbevelingen, sponsoring enkel mogelijk indien uw vriend nog geen klant is van Cyrillus ( winkel of via verkoop op afstand ), éénmaal geldig per gezin. Kortingsbon van 15 € bij gefaktureerde aankoop vanaf 30 €, persoonlijk aanbod één keer geldig voor de collecties MODE & DECO, uitgezonderd voor reeds afgeprijsde artikelen, niet cumuleerbaar met andere promoties en buiten aankoop met geschenkbon. Levering aangeboden, met uitzondering van Chronopost® en de van toepassing zijnde belastingen voor een aankoop met betaling bij ontvangst. Geldig in de Cyrillus-winkel ( binnen 24 u ) bij vertoon van de aanbod-email of -SMS en geldig via uw online-bestelling. Geschenkbon t.w.v. 10 € éénmaal geldig voor de collecties MODE & DECO, persoonlijke aanbieding en cumuleerbaar met geldende promoties in de winkes ( binnen 24 h ) en bij verkoop op afstand via papier of telefoon ( bij aankoop op afstand aanbod enkel cumuleerbaar met 'doorstreepte' prijzen ) binnen de 30 dagen na de bestelling van uw vriend. Aanbieding niet geldig indien uw vriend zijn volledige bestelling terugstuurt. De geschenkbonnen kunnen niet overgedragen worden, niet gedeeltelijk gebruikt worden en niet ten gelde gemaakt worden. Niet geldig voor de aankoop van geschenkbonnen. Aanbod niet geldig voor de sponsors en aanbevolen personen die resideren in Frankrijk, Zwitserland of Duitsland.

* ZIJN UITGESLOTEN VAN ONZE AANBIEDINGEN :

Harry Potter, Tintin, Snoopy, Armor Lux, Anna Sottilotta, Tintin, Veja, Sawa, New lab