Condities van onze aanbiedingen

INFO VAN CYRILLUS - MAATREGELEN IVM COVID-19 – MEER INFORMATIE

(1) De levering in een Mondial Relay punt of bij u thuis is gratis vanaf 69€ aankopen. De korting wordt direkt in uw mandje toegepast.
(2) Hoe een terugzending maken, een omwissling of een terugbetaling verkrijgen? Klik hier !
De voorgestelde aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met een elders aangeboden promotionele aanbieding. Niet geldig bij de aankoop van Cyrillus geschenkkaarten.

Afspraak met de Herfst :

Aanbieding geldig van23/09/2020 tot 29/09/2020 op de damescollectie bij aankoop vanaf 2 artikelen met de code 2178. Niet geldig op de collecties van Armor Lux, Harry Potter, Snoopy, Anna Sottilotta, New Balance en Newlab. Niet cumuleerbaar met outletartikelen, andere promoties of promotiecodes.

*De tijd van de mooie tops :

Aanbieding geldig van 16/09/2019 tot 29/09/2020 in de prêt-à-porter collecties Herfst-Winter 2020, op een selectie hemden, bloezen, polo's en T-shirts. Niet cumuleerbaar met een andere promotie of met een promotiecode.

*SEIZOENSWISSEL:

Aanbieding geldig van 09/09/2020 tot 29/09/2020 op de collectie woning Herfst-Winter 2020. Niet cumuleerbaar met een andere promotie of met een promotiecode.

*Sponsoring aanbod :

beperkt tot 2 aanbevelingen, sponsoring enkel mogelijk indien uw vriend nog geen klant is van Cyrillus ( winkel of via verkoop op afstand ), éénmaal geldig per gezin. Kortingsbon van 15 € bij gefaktureerde aankoop vanaf 30 €, persoonlijk aanbod één keer geldig voor de collecties MODE & DECO, uitgezonderd voor reeds afgeprijsde artikelen, niet cumuleerbaar met andere promoties en buiten aankoop met geschenkbon. Levering aangeboden, met uitzondering van Chronopost® en de van toepassing zijnde belastingen voor een aankoop met betaling bij ontvangst. Geldig in de Cyrillus-winkel ( binnen 24 u ) bij vertoon van de aanbod-email of -SMS en geldig via uw online-bestelling. Geschenkbon t.w.v. 10 € éénmaal geldig voor de collecties MODE & DECO, persoonlijke aanbieding en cumuleerbaar met geldende promoties in de winkes ( binnen 24 h ) en bij verkoop op afstand via papier of telefoon ( bij aankoop op afstand aanbod enkel cumuleerbaar met 'doorstreepte' prijzen ) binnen de 30 dagen na de bestelling van uw vriend. Aanbieding niet geldig indien uw vriend zijn volledige bestelling terugstuurt. De geschenkbonnen kunnen niet overgedragen worden, niet gedeeltelijk gebruikt worden en niet ten gelde gemaakt worden. Niet geldig voor de aankoop van geschenkbonnen. Aanbod niet geldig voor de sponsors en aanbevolen personen die resideren in Frankrijk, Zwitserland of Duitsland.

* ZIJN UITGESLOTEN VAN ONZE AANBIEDINGEN :

Harry Potter, Tintin, Snoopy, Armor Lux, Anna Sottilotta, Tintin, Veja, Sawa, New lab