• LEVERING GRATIS zonder MINIMUM AANKOOP !*
Terug naar Ontvangst>Voorwaarden van onze aanbiedingen

Condities van onze aanbiedingen

(1) De levering in een Mondial Relay punt of bij u thuis is gratis vanaf 69€ aankopen. De korting wordt direkt in uw mandje toegepast. De levering in de winkel is het hele jaar geldig zonder voorwaarde.
(2) Hoe een terugzending maken, een omwissling of een terugbetaling verkrijgen? Klik hier ! ? Cliquez-ici !

De voorgestelde aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met een elders aangeboden promotionele aanbieding. Niet geldig bij de aankoop van Cyrillus geschenkkaarten.

*GRATIS LEVERING

Levering wordt aangeboden zonder een minimumaankoop bij Mondial Relay, thuis en in de winkel tot 22/09/19.

*- 20% op bloezen

Aanbieding geldig op een Dames bloesen van de Herfst-Winter 2019 collectie. Aanbiedingen geldig van 18/09/2019 tot 24/09/2019.

*- € 10 op broeken voor volwassenen

Aanbieding geldig op een selectie Dames en Heren jeans en op Heren chino broeken van de Herfst-Winter 2019 collectie. Aanbiedingen geldig van 04/09/2019 tot 24/09/2019.

*2e hemd aan € 29,90

Aanbieding geldig bij de gelijktijdige aankoop van 2 herenhemden, op het goedkoopste artikel van de 2, van de Herfst-Winter 2019 collectie. De artikelen kunnen afzonderlijk worden aangekocht. Aanbiedingen geldig van 04/09/2019 tot 24/09/2019.

*Tot - 30 % op een Woning selectie.

aanbieding geldig op een selectie artikelen van de Herfst-Winter 2019 Woning collectie. Aanbiedingen geldig van 04/09/2019 tot 24/09/2019.

*Aanbiedingen voor een Nieuw Seizoen :

Tot - 40 % op aangeduide producten van de Herfst-Winter 2019 Mode en Woning kindercollecties van 14/08 tot 24/09/2019, in de boetieks en op cyrillus.be.

*Tot - 15 € op schoenen :

Aanbieding geldig op een selectie aangeduide kinderschoenen van 14/08 tot 24/09/2019, in de boetieks en op cyrillus.be.

*-30% op de 2de kinderschorten :

De aanbieding van -30% is geldig per aankoop van 2 kinderschorten uit de gemarkeerde selectie, op het goedkoopst artikel bij een eenmalige aankoop. De korting geldt per paar artikels tot 24/09/2019. Een mix van maten en kleuren is mogelijk.

*KLEIN PRIJSJE :

Nettoprijzen, niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen tot 01/10/2019.

* Sponsoring aanbod :

beperkt tot 2 aanbevelingen, sponsoring enkel mogelijk indien uw vriend nog geen klant is van Cyrillus ( winkel of via verkoop op afstand ), éénmaal geldig per gezin. Kortingsbon van 15 € bij gefaktureerde aankoop vanaf 30 €, persoonlijk aanbod één keer geldig voor de collecties MODE & DECO, uitgezonderd voor reeds afgeprijsde artikelen, niet cumuleerbaar met andere promoties en buiten aankoop met geschenkbon. Levering aangeboden, met uitzondering van Chronopost® en de van toepassing zijnde belastingen voor een aankoop met betaling bij ontvangst. Geldig in de Cyrillus-winkel ( binnen 24 u ) bij vertoon van de aanbod-email of -SMS en geldig via uw online-bestelling. Geschenkbon t.w.v. 10 € éénmaal geldig voor de collecties MODE & DECO, persoonlijke aanbieding en cumuleerbaar met geldende promoties in de winkes ( binnen 24 h ) en bij verkoop op afstand via papier of telefoon ( bij aankoop op afstand aanbod enkel cumuleerbaar met 'doorstreepte' prijzen ) binnen de 30 dagen na de bestelling van uw vriend. Aanbieding niet geldig indien uw vriend zijn volledige bestelling terugstuurt. De geschenkbonnen kunnen niet overgedragen worden, niet gedeeltelijk gebruikt worden en niet ten gelde gemaakt worden. Niet geldig voor de aankoop van geschenkbonnen. Aanbod niet geldig voor de sponsors en aanbevolen personen die resideren in Frankrijk, Zwitserland of Duitsland.

* ZIJN UITGESLOTEN VAN ONZE AANBIEDINGEN :

Armor Lux, Anna Sottilotta, Harry Potter, Tintin, Veja

Cyrillus, dat is mode voor dames, heren, kinderen die kleren uit het dagelijkse leven, chique en trendy kledingstukken mixt. De damescollectie biedt mooie en gemakkelijk te dragen kleding, voor een perfecte look in alle omstandigheden. De herenmode zet alles in op een chique en relaxte stijl die niet-synthetische stoffen en kleur verenigt. Voor de kinderen stelt Cyrillus trendy kleren voor om dagelijks te dragen, en chique voor speciale gelegenheden. En de babykleertjes combineren tere tinten en fijne stoffen. Tot slot biedt de interieurcollectie van Cyrillus verfijnd linnengoed (bedlinnen, badlinnen of tafellinnen), gordijnen en vitrage, decoratieve voorwerpen… alles voor een vrolijk, kleurig en altijd chic huis.