Terug naar Ontvangst>Baby>Meisjebaby's>Schoenen & accessoires>Accessoires>Set van 2 haarspeldjes in Liberty-stof - liberty peper
  • Set van 2 haarspeldjes in Liberty-stof Liberty Peper+Liberty Phoebe
  • Set van 2 haarspeldjes in Liberty-stof Liberty Peper+Liberty Phoebe
  • Set van 2 haarspeldjes in Liberty-stof Liberty Peper+Liberty Phoebe
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/79128/set-van-2-haarspeldjes-in-liberty-stof.jpg
TerugzendingPREV

Set van 2 haarspeldjes in Liberty-stof - liberty peper

NEXT

Haarspeldjes zijn een must-have accessoire om een haarlok vast te zetten of mooie kapsels te creëren. Je kan er nooit genoeg van hebben! ... Zie de omschrijving


  • TU

14,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 21/07/2020
De andere leveringswijzen raadplegen


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Haarspeldjes zijn een must-have accessoire om een haarlok vast te zetten of mooie kapsels te creëren. Je kan er nooit genoeg van hebben!

Materiaal
Liberty-stof van 100% katoen. 

LIBERTY ART FABRICS. Exclusieve motieven die we kiezen uit de collecties van Liberty, een gedeponeerd merk met vestigingen in Londen, waar de tekeningen bedacht werden. Een stof in Liberty, die staat voor een exclusieve, verfijnde tekening en een buitengewone pasvorm.

Onmisbare accessoires voor pasgeborenen. Om de garderobe van de allerkleinste meisjes compleet te maken is er een grote keuze aan accessoires: ze zorgen voor nog meer comfort voor uw baby. Online vindt u babysokken en -maillots, babymutsjes en -hoedjes, haaraccessoires... Heel veel kleine accessoires die onmisbaar zijn om uw baby zich goed te laten voelen. Daarbij passen deze accessoires perfect bij de stijl van onze babycollecties, voor een extra chic geheel! U kunt met een gerust hart online bestellen: bijzonder praktisch voor jonge ouders!