• Sporttas 'honing' Honing
  • Sporttas 'honing' Honing
//media.cyrillus.be/Pictures/cyrillus/88294/sporttas-honing.jpg
TerugzendingPREV

Sporttas "honing" - honing

NEXT

Sporttas in zuiver katoencanvas. Het retrogetinte bowlingmodel en de trendy kleuren maken er een praktische en stijlvolle must-have van voor de start van het nieuwe schooljaar. ... Zie de omschrijving


  • TU

35,12 €
43,90 €

Levering aangebodenTerugzending gratisIn een afhaalpunt (1) en in een winkel
Bij u thuis
Levering aan 26/09/2020
De andere leveringswijzen raadplegen


Social Zone
  • Share to Facebook
  • Share to Pinterest
  • Share to Twitter


OmschrijvingStijl

Sporttas in zuiver katoencanvas. Het retrogetinte bowlingmodel en de trendy kleuren maken er een praktische en stijlvolle must-have van voor de start van het nieuwe schooljaar.
 
Details
Marineblauw "Into the woods" borduursel. Grijze beerprint en marineblauwe "wild experience" print. Ritssluiting. 1 buitenvak met rits. Handvatten en lusjes in marineblauw rips. Diam. ca. 22 cm. Ca. 42 cm lang.
 
Materiaal
Dik canvas van 100% katoen.
 
Bekijk de bijpassende pennenzak, kleuterboekentas en rugzak op cyrillus.be

Boekentassen en etuis voor chique scholieren! Met onze collectie vinden moeders makkelijk een boekentas als hun kind voor het eerst naar school gaat! Bekijk onze collectie kinderboekentassen voor kleuter- en basisschool: deze schooltassen zijn chic en praktisch, met details met Liberty Fabrics-print, racewagen- of lamamotieven of vichy-ruiten... Bij de schooltassen kunt u ook kiezen voor een bijpassende etui die het geheel helemaal af maken. Met onze boekentassen en etuis zijn jongens en meisjes helemaal klaar voor school!